Subiros
973 600 945
subiros@subiros.net
Representacions Artístiques

 img4

Som una empresa de representacions artístiques. Portem molts anys en el mercat que es dedica a la contractació, producció i organització per qualsevol tipus d’esdeveniment.

Des de 1976 hem tingut el propòsit de poder tractar amb Comissions de Festes, Ajuntaments i Empreses, més que com a clients, com a amics, per a poder-los assessorar en el muntatge de les seves festes, sense oblidar-nos de la professionalitat adquirida gràcies a vosaltres, que tants bons resultats artístics ens ha vingut donant.

Disposem d’un ampli ventall de possibilitats per a organitzar les seves festes; algunes de les quals estan incloses en aquesta web.

A Representacions Artístiques Subirós, tenim presents les dificultats que en aquests moments travessen els promotors, i és per això que tenim un pressupost ajustat a cada necessitat, i sempre demostrant que en relació qualitat-preu podreu gaudir, per la nostra part, d’una magnífica oferta.

Avui podem dir que les nostres aspiracions s’han complert; fet pel  qual donem les més efusives gràcies a tots aquells que estan confiant en nosaltres i a tots aquells que, sense tenir un tracte comercial directe, fan possible que dia a dia tinguem més portes obertes.

EL FUNDADOR: La nostra tradició comença al 1976 gràcies al nostre pare/padrí ENRIC SUBIRÓS ARENY (1915–2008). Nascut a Barcelona, es va traslladar a Mollerussa als 6 anys, es va formar com a músic al Liceu de Barcelona i fou un músic virtuós, ja que tocava una gran varietat d’instruments (piano, violi, saxo, trompeta…). Un cop va finalitzar els seus estudis va fundar una orquestra, una coral i també fou director de diversos orfeons comarcals. Durant els anys 50 va dirigir els actes musicals de la Societat Cultural i Recreativa l’Amistat, va col·laborar amb programes radiofònics i en especial va fundar l’orfeó Renaixença de Mollerussa. Aquest últim li va fer un reconeixement en vida, i va dedicar una escultura ubicada al carrer que també porta el seu nom “MESTRE ENRIC SUBIRÓS”, el qual l’Ajuntament de Mollerussa va anomenar en agraïment a la seva trajectòria professional. També li varen fer entrega de la medalla d’Or de Mollerussa el 2 d’abril de 1989.

Gràcies a aquest coneixement i la seva empenta en satisfer les inquietuds musicals dels qui l’envoltaven, va fer gaudir a multitud d’espectadors, ja que col·laborava amb els Ajuntaments i Entitats amb la contractació d’orquestres musicals, etc. ens va inculcar l’esperit musical tant al seu fill com als nets; que som actualment els responsables al  capdavant de REPRESENTACIONS ARTISTIQUES SUBIRÓS.

fundador

 padri1

 padri2

.