7dRock

Puja a l’avió de la festa amb 7DROCK”

Un últim viatge amb destinació als indrets més festius i emblemàtics que van marcar al grup durant els anys que va estar en actiu.

Un potent directe addictiu, per a que cap dels passatgers del vol no deixin de cantar, saltar i ballar des de principi fins al final. Una injecció de gresca i diversió durant dos hores i mitja de concert combinada amb els millors èxits i medleys del panorama musical estatal.

La pilot, els nostres hostessos i la resta de tripulació us explicaran les recomanacions a seguir durant tot el vol, del qual no en voldreu baixar. Agafeu-vos fort per iniciar el millor viatge musical, tot fent un recorregut pels clàssics de tota la vida, les tornades més inoblidables de la “movida espanyola”, el pop-rock més actual i el disco-funky show més “discotequero”, fins arribar als millors himnes i càntics de l’Ska, Reggae i el Rock Català.
Més de 60 temes servits de forma progressiva i sense pauses per tota la tripulació, carregat de moltes sorpreses i amb l’objectiu de que el vol acabi essent una autèntica festa en constant punt d’ebullició !

| 10 Components